o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

SK Benešov - FK Táborsko (1:1 Divize A)

pondělí, 18.06.2012 - přejít do komentářů
Fanoušci Divizního Benešova se na poslední zápas řádně připravili
/titleImg/sk-benesov-fk-taborsko-1-1-divize-a/1/4175.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Na poslední divizní zápas Benešova v sezoně 2011/12 se nás v kotli sešlo cca 20. Na zápas v němž šlo Benešovu ještě o naději na postup do ČFL jsme si připravili 3 choreografie, nemalé množství pyrotechniky a jako vždy i vlajky na plot a vlajky mávací. Samozřejmě nechybělo ani kvalitní pitivo aby nám nevyschly hlasivky :)

V první půli jsme v sektoru roztáhli plachtu s modrým srdcem s benešovskou osmicípou žlutou hvězdou doplněnou nápisem „Naše město – náš klub“.

Na druhý poločas jsme přeorganizovali vlajky na plotech, abychom mohli předvést choreo PYRO NENI ZLOČIN, o které jsme se pokusili už na zápase s Bohemkou B, ale kvůli špatně zvolenému typu pyrotechniky se moc nevyvedlo (odkaz -zde-). Na druhý pokus už bylo vše v pořádku.

Ještě před tímto choreem jsme se rozloučili se současnou Legendou benešovského fotbalu, hráčem, jenž náš dres oblékal posledních neuvěřitelných 12 let a který tímto zápasem ukončil svou kariéru.

Během zápasu jsme kromě choreografií odpálili i nějakou tu pyrotechniku. Zápas nám zpestřilo i zranění jednoho z hostujících hráčů přímo pod naším kotlem, ke kterému se vydala mladá zdravotnice hostujícího týmu a dostalo se jí patřičného uvítání a pozdravení :)

Díky slušnému počtu lidí v kotli se fandilo skoro po celou dobu zápasu a postarali se tak o jeden ze tří nejlepších domácích supportů v letošní sezoně. Jediným negativem tak je pouze výsledek, kdy Benešov remízou 1:1 mohl zapomenout na postup, takže příští sezonu budeme pravděpodobně opět chodit pouze na divizi.

Ale i přesto.. Pro nás jste mistři – Benešov - pro nás jste mistři, pro nás jste miiistři…" Tato sezóna byla pro klub nejúspěšnější od dob ligové éry.

Info: BENE FANS

Pošlete nám i vy svůj report do blogu fanoušků... info@supporters.cz

Autor: redakce

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace