o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Produkce kola? Překvapivě v Teplicích...

Souhrn kola úterý, 21.08.2012 - přejít do komentářů
Slabší kolo, které zpestřili snad jen hasiči v Ďolíčku a Mladé Boleslavi
/titleImg/produkce-kola-prekvapive-v-teplicich/1/4288.jpg?width=570

Úmorná vedra pravděpodobně zmohla i tradiční tvůrce choreografií, jak jinak si vysvětlit, že optické prezentace téměř nebyly k vidění? Gambrinus liga si vybrala slabší kolo z hlediska dění na tribunách, avšak věřme, že se jedná o klid před bouří. Neslavné to bylo i s návštěvností, prapor nahoře drželi pouze v Ostravě (9 872 d.) a v Brně (6 572 d.).

Teplice – Příbram 0:0 (2 905 d.)
Asi nikdo by si nevsadil, že v tomto kole předvede nejlepší choreo věrná skupinka teplických fanoušků. Ale stalo se tak. V prvním domácím zápase si Fanklub připravil kartoniádu s nápisem „Fanklub FK Teplice, jsme s vámi.“ Domácí příznivci nemohli být rovněž spokojení s posledním vystoupením mužstva (prohra 4:0 na Dukle). Jako reakci na celkovou situaci si ultras ze Sektoru 15 připravili dílo, ve kterém byl symbolizován svět ve žlutomodré barvě a druhou část tvořil nápis „Když něco dělám tak pořádně!“.

Mladá Boleslav – Slavia Praha 1:0 (3 726 d.)
Na útulném stadionu v Mladé Boleslavi jasně dominovali hosté. Sektor hostů obsadilo kolem 300 Slávistů, kteří fandili vytrvale a navíc i velmi kvalitně, zkrátka bavili se. Ke konci zápasu Sešívaní odpálili pár stroboskopů, za což byli od hasičů odměněni sprchou, která přišla vhod.

Liberec – Jihlava 1:1 (2 853 d.)
Liberec úvod sezóny nezastihl v ideální divácké kondici, mimo jiné je nedělní návštěva toho důkazem. Nicméně kotelníci se umí prezentovat velmi dobrým supportem, což při utkání potvrdili. Domácí příznivci si připravili nápis "Kolouchu vítej u Nisy," na uvítání bývalého hráče Liberce, Václava Kolouška. Poslední mistr ligy celý zápas s nováčkem z Jihlavy prohrával, avšak na fandění Severočechů to nebylo vůbec znát. K slyšení byl vytrvalý a hlasitý support a domácím příznivcům se dostalo odměny v podobě vyrovnání v nastaveném čase. Na zápas přicestovalo i několik fanoušků z Vysočiny, kteří byli vybaveni sektorovou a nápisem "I mistr Slovan se někdy utne!"

Brno – Jablonec 1:4 (6 572 d.)
Brno vlétlo do ligy jako kometa a hned ve 4. kole se na stadionu na Srbské zrodila nejvyšší návštěva za poslední 3 roky. Zaplněné hlediště sledovalo neúspěšný boj brněnského týmu o čelo ligy, ale i tak utkání provázela výborná atmosféra. Jablonec přijelo podpořit 10 fanoušků.

Olomouc – Hradec Králové 1:1 (4 751 d.)
Atmosféra na Hané nevynikla, ale ani nebyla úplně hluchá. Domácí kotel byl tentokrát poněkud prořídlý, a tak support nešlo rozjet na vysoké obrátky. Hanáci již tradičně používali mávací vlajky. Fanoušci Hradce Králové, kterých dorazilo na 65, rovněž neměli připravenou výraznější optickou prezentaci, každopádně rovněž se snažili fandit celý zápas. Získaný bod je potěšil a jeden z fanoušků dokonce vběhl na hřiště, aby jej „oslavoval“ s hráči.

Ostrava – Plzeň 1:3 (9 872 d.)
Dění na tribunách zůstalo v potenciálním šlágru kola za očekáváním. Početný domácí kotel začal nadějně a snažil se dostat do varu zbytek stadionu, ovšem vývoj utkání poznamenal úroveň supportu i celkovou atmosféru. I přes řadu hluchých míst však bylo vystoupení Chacharů nad české poměry. V sektoru hostů se nacházelo 7 fanoušků, přičemž šlo jen ztěží zaujmout.

Dukla Praha – Slovácko 2:2 (1 928 d.)
V rámci páteční předehrávky se na straně domácích do fandění zapojilo na 40 příznivců, jejichž pokřiky byli v doprovodu bubnu slyšet po celý zápas. Slovácko mělo za zády 23 fanoušků.

Sparta Praha – České Budějovice 3:1 (uzavřené hlediště)
Tímto utkáním pro Spartu končí trest v podobě uzavřeného hlediště. Na tribunách znovu visely nápisy a pár jedinců fandilo za branami stadionu. Těmto fanouškům přišli po zápase poděkovat za podporu samotní hráči Sparty.

Na závěr se krátce zmíníme i o naší druhé nejvyšší soutěži.
Fantastická atmosféra provázela utkání Bohemians 1905 se Sokolovem. Domácí se znovu blýskli výborným supportem, organizovaným, vytrvalým a velmi hlasitým. Pohodu dokreslila situace, kdy Klokani kývli na výzvu hasičů, aby se nechali osvěžit. Zárukou kvality jsou ve 2. lize fanoušci Opavy, kteří tentokrát v počtu asi 50 osob podpořili svůj tým v utkání proti Střížkovu. Nicméně samotní opavští fanoušci s tímto vystoupením nebyli spokojeni. Do Opavy přicestovalo 9 hostů, jež sebou přivezli sektorovku. Za zmínku stojí aktivita fanoušků Mostu, kteří do Varnsdorfa cestovali na kole a na tuto tour nasměrovali i svůj nápis „Tour de North“.

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl první (A... 05.01.2012

Britská nemoc – díl první (A...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace