o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Pohled na tribuny 3. kola GL + 2. ligy

Souhrn kola středa, 15.08.2012 - přejít do komentářů
Nechyběla chorea, pyrotechnika, výjezd chacharů, ale i druholigové Opavy
/titleImg/pohled-na-tribuny-3-kola-gl-2-ligy/1/4272.jpg?width=570

Gambrinus liga má za sebou 3. kolo, zápasy byly zajímavé a na tribunách bylo rozhodně také co k vidění a slyšení. Z hlediska návštěvností se návštěva kola zrodila v Plzni, 10 513 diváků je velice hodnotných.

Slavia Praha - Olomouc 1:1 (6 148 d.)
Zápas v neoblíbený páteční termín měl velmi solidní atmosféru. Domácí fanoušci znovu ve velkém počtu zaplnili tribunu za brankou a jejich support dobře zněl. K dispozici měli velké množství červeno-bílých vlajek na tyčích. Hanáků dorazilo na utkání přibližně 30.



Jablonec - Liberec 1:0 (4 532 d.)
V severočeském derby se z hlediska optických prezentací lépe předvedli domácí, kteří si připravili choreo namířené na soupeře, hosté měli zase v kotli početní převahu. Jablonečtí své vystoupení doplnili i o pyrotechniku.


;

Dukla Praha - Teplice 4:0 (1847 d.)
Tradiční prostředí bylo na Dukle, kam docestovalo i 50 fanoušků z Teplic.



Slovácko - Sparta 1:4 (6 532 d.)
Dění na Slovácku bylo velmi zajímavé. Sparťané takřka plně zaplnili sektor hostů (odhadem 400 fanoušků). Fandili po celý zápas organizovaně a nechybělo několik odpálených světlic. Do karet jim hrál vývoj zápasu. Domácí předvedli několik aktivit. Vytáhli nápis, kterým uvítali staronovou posilu Jiřího Valentu, a pak ještě jedním nápisem zavzpomínali na bývalého majitele klubu. K vidění byla kartoniáda přes celou tribunu za brankou. Atmosféru dokreslilo solidní množství pyrotechniky. Domácí fanoušci reagovali na nepříznivý průběh zápasu fanděním zády ke hřišti.


Hradec - Jihlava 1:1 (3 650 d.)
Při utkáních v Hradci Králové panuje vždy velmi slušná atmosféra a nejinak tomu bylo i tentokrát. Na domácí straně bylo k vidění choreo, které obsahovalo lva, co zašlapuje ježka do země, a nápis "...Aneb jak ježek o bod(lin)y přišel". Druhá aktivita Votroků se nesla ve znamení "Černobílá elita". Do Hradce zavítalo na 50 fanoušků Jihlavy, kteří si připravili na žluté plachtě modrý nápis "FCV Ole" a dílo doplnili žluto-modrou balónkiádou.




Plzeň - Brno 2:3 (10 513 d.)
Další velmi zajímavé utkání v programu tohoto kola doprovázela výborná atmosféra. Velmi početný domácí kotel předvedl výborný support, nechyběla pyrotechnika, a ani choreografie (půllitry zlatavého moku, jak jdou proti sobě a nápis "Vítejte zpět"), ve které fanoušci Plzně přivítali Brno zpátky v 1. lize. Hostů se sešlo v jejich vyhrazeném sektoru asi 60.




České Budějovice - Ostrava 1:2 (2 587 d.)
Jak již bývá u Chacharů zvykem, tak je nezastaví ani nepříznivé televizní termíny. Nejinak tomu bylo při pondělní televizní dohrávce. Slušně zaplněný sektor a vytrvalý support napomohl k vítězství Baníku. Domácí se snažili, ale proti početní a sehrané družině Baníku neměli v hledišti nejmenší šanci.



I ve druhé nejvyšší Soutěži, bylo k vidění několik zajímavých zápasů z hlediska atmosféry. Fanoušci Bohemians dorazili ve velkém počtu do Pardubic, ze kterých si kromě porážky přivezli pepřovou příchuť po nepřiměřeném zásahu jednoho z pořadatelů.

Dobrá atmosféra panovala již tradičně v Mostě.

To nejlepší přinesl zápas Žižkova s Opavou. Bylo k vidění hned několik prezentací na obou stranách nechybělo pyro a Opavští dorazili do Prahy v dopoledním termínu více jak ve 200 lidech.




Autor: jš & mr

Autor: Mara

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace