o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - květen 2019 (43. díl)

Klobásový poločas neděle, 05.05.2019 - přejít do komentářů
Kurvy, chlast, fotbal a klobásy!!!
/titleImg/klobasovy-polocas-kveten-2019-43-dil/1/8831.jpg?width=570

Jarní část ligy už pomalu končí, ale nižší soutěže jedou dál a tak je na čase se také opět věnovat klasickému fotbalovému obžerství - klobásám! Přejeme Vám dobrou chuť.

ASK Lovosice - SK Štětí
Jarní část se rozjela a tak je na čase vyrazit na první ground v letošním roce a tak v březnovém sobotním odpoledni mířím do Lovosic na zápas ASK Lovosice proti SK Štětí. Stadion je v blízkosti vody, což na začátku studeného března moc fotbalovému počasí nepřidá a je celkem kosa, že i ptáci chodí pěšky. Hned po zaplacení 30Kč vstupného a 10Kč za místní zpravodaj tedy utíkám do místní nalejvárny, která je v areálu a volím klobásu s hořčicí a čaj. Klobása byla z udírny, což je rozhodně plus, ale chutově vyloženě nenadchla, ale ani nezklamala. Více fotek z groundhoppingu v Lovosicích zde.
Datum: 8.9.2018
Cena: 40Kč
Hodnocení: 6/10
Autor: Švihák Lázeňský (Víkendový Stánkař)

FC Slavia Karlovy Vary - SK Sokol Brozany
V neděli dopoledne se vydávám na první jarní domácí utkání karlovarském Slavie, která doma v rámci 3. ligy vyzvala Brozany a zvítězila 1:0. Hrálo se na nově zrekonstruované umělé trávě v Drahovicích. Před zápasem u vstupu prodávají hráči přípravky zpravodaj, který je moc pěkně udělán. Papriková klobása za 50 korun byla podávaná na plastovém tácku. Ke klobáse jeden krajíc chleba, hořčice a na vyžádání také kečup. Co se týče klobásy samotné, měla paprikovou chuť, byla vařená ve vodě a bylo v ní velké množství pojiva a chrupavek. Domácí hráče během utkání podporuje 20 členný domácí kotel, který po utkání odpaluje s hráči pyrotechniku.
Datum: 17.3.2019
Cena: 50Kč
Hodnocení: 4,5/10
Autor: groundhopping_vitajanda

SG Dynamo Drážďany - VfL Bochum 
V neděli 3.3. jsem se vydal na první jarní výjezd do zahraničí. Cílovou destinací byly německé Drážďany, kde se od 13:30 hodin utkalo domácí Dynamo s týmem VfL Bochum. Už více než hodinu před výkopem se kolem stadionu pohybovaly tisíce natěšených fanoušků Dynama, sem tam se objevil i někdo v hostujícím modrobílém dresu. 
Ihned po průchodu bezpečnostní kontrolou se vydávám směrem k bufetu pro bratwurst. Nebyl jsem sám, kdo měl takový nápad a tak jsem pár minut strávil ve frontě. Od obsluhy jsem za 3 € dostal bavorskou klobásu v bulce, hned vedle bufetu byly k dispozici nádoby s kečupem a hořčicí. Klobása byla dobře kořeněná, nebyla v ní žádná chrupavka, jenom možná mohla být o trochu déle na grilu. Proto bratwurst hodnotím 9/10. 
Zápas pro domácí nezačal dobře, v 15. minutě prohrávali 0:2. To však fanoušky Dynama vyburcovalo natolik, že se postarali o skvělou atmosféru a domácí tým zápas dokázal vyrovnat na 2:2.
Datum: 3.3.2019
Cena: 3 €
Hodnocení: 9/10
Autor: groundhopping_tk

FC Přední Kopanina - SK Třeboradice
Poslední březnový víkend, slunečné počasí, fotbal. Po dopoledním zápase Motorletu s Mosteckým FK mířím do Přední Kopaniny, kde se hraje 19. kolo Pražské teplárenské - krajského přeboru. Domácí hostí Třeboradice. 
Přicházím půlhodinky před utkáním, v místní pokladně kupuju vstupenku za 35 kaček, která je slosovatelná, beru hezký program a jdu se podívat po areálu. V areálu jedna pěkná tribuna, venkovní posezení restaurace, občerstvení a dětské hřiště. Celkově moc fajn areál. Navíc okořeněný tím, že hned vedle přistávají letadla na Ruzyni.
Zápas začal a já mířím v první půli pro klobásu a pivo. Na čepu Únětice a klobásu kupuji za 60 korun. K dispozici i kuřecí a vepřové steaky. Chvíli musím počkat, ale za nějakých pět minut dostávám velkou klobásu, dobře ogrilovanou, masitou, výborné chuti, k dispozici chléb kolik kdo chce a pochutiny jako jsou 2 druhy hořčice, kečup, křen či barbecue omáčka. První poločas končí a o pauze je připravená tombola, ve které mohou fanoušci vyhrát Únětické pivo, víno, kachnu, šálu nebo poukaz do hospody, která je v areálu. Bohužel štěstí se usmálo na jiné:).
V druhém poločase se hraje opět výborný fotbal, já koukám a fotím přistávající letadla, mezitím padnou další góly a červená karta. Domácí vítězí 5-2 a já mohu s pocitem, že jsem navštívil další super fotbalový stánek, kam se určitě ještě vrátím, domu. Album zde 
Datum: 30.3.2019
Cena: 60Kč
Hodnocení: 8/10
Autor: Groundhopping RM

FK Brandýs nad Labem - FJK Ostrov nad Ohří
První zápas jarní sezony. Moje první návštěva Brandýsa. Na areálu je znát zub času, ale sympatická návštěva a povzbuzování vše napraveno. Klobása z udírny za 60 Kč splnila vše, co člověk očekává. Pouze bych strhl bod za chleba, ale to je ke klobáse doplněk. Plně doporučuji.
Datum: 9.3.2019
Cena: 60Kč
Hodnocení: 9/10
Autor: Groundhopping JJ

TJ Slavoj Davle – TJ Slovan Hradištko
Poprvé se vydávám do Davle na fotbal a jsem velice spokojen. V pěkném počasí se na utkání 3. třídy okresu Praha-západ schází asi 80 diváků. Většina stojí za bránou u klandru, za kterou je i klubová budova nebo podél jedné strany hřiště kde je ve vysoké stráni umístěno několik laviček a z té nejvyšší řady je parádní výhled na hřiště i okolí. Líbí se mi také výzdoba místní klubovny se spoustou vlajek, obrazů a dalších věcí s tématikou domácího klubu. Venku se pak na plynovém grilu dělají tři druhy klobás. Klasická, bílá a pikantní za cenu 45Kč. Dávám si bílou a chutná výborně. Fajn sobotní odpoledne. 
Datum: 6.4.2019
Cena: 45Kč
Hodnocení: 8/10
Autor: J.Zelí (ULTRA WEEK)

FC Vlašim - FC Hradec Králové
V sobotu se z důvodu přesunutí termínu ze 17 hodin na 10:15 vydáváme do Vlašimi v brzkých ranní hodinách. Zápasu přihlíží návštěva téměř pěti stovek diváků. Na obou stranách podporuje své týmy asi desítka fanoušků. Vzhledem k tomu, že jsem od rána ještě nic neměl, tak si dávám klobásu hned po příjezdu. Postarší paní mi dává klobásu s nealkem a trochu se zamotala v matematice, což jsem zjistil až v sektoru. Nakonec mě klobása stála místo uvedených 50 korun pouze 32 Kč, divný, ale nic neříkám. Chutnala mi, na můj vkus trochu mastnější, ale neurazila. Nakonec ji i cena vyšperkovala na sedm z deseti.
Datum: 7.4.19
Hodnocení: 7/10
Cena: 32Kč
Autor: Kuksič

MFK Chrudim - FC Zbrojovka Brno
Předposlední stadion, který mi chybí navštívit ve druhé lize je ten chrudimský, takže na sobotní ráno byl plán jasný. Tuhle klobásu sem vybral, protože to byla jednoznačně nejlepší klobása z toho kvanta snězených po startu jarní části soutěží. Z udírny, jemně pikantní, křen, horčice + jako bonus výbornej Radegast. Areál celkově nějak nenadchl a na hřišti nakonec výhru uválčili hosté z Brna.
Datum: 2.3.2019
Cena: 50Kč
Hodnocení: 9/10
Autor: MM (Víkendový Stánkař)

MFK Chrudim - FC Vysočina Jihlava
Sobotní večer trávím u kamarádů na Chrudimsku spojenou s grilováním. Druhý den dopoledne plánujeme návštěvu zápasu na břehu řeky Chrudimky. Televizní zápas končí přestřelkou 4-3pro domácí. Zápas sleduje něco málo přes tisíc diváků, s cca 15-ti členými kusy v kotlíku na obou stranách. 
O poločase ochutnávám místní paprikovou klobásu z udírny, za jednou z branek. Velikost ideální, hořčice&křenu kolik hrdlo ráčí, chléb čerstvý. Klobáska bez křupek, flaks a hlavně bez olejové skvrny na tácku a mikině=)) Masová, jen malinko při aprílovém počasí studenější, ale to se dalo při její chuti omluvit. 
Datum: 28.4.2019
Cena: 50Kč
Hodnocení: 9/10
Autor: Karlossantanos Clockan

FK Kostelec nad Orlicí - FK Chlumec nad Cidlinou 
První jarní kolo vyzvali Kostelečtí fotbalisté hosty z Chlumce na vlastní žádost v areálu Hradecké Slavie. Hosté měli "domácím" co vracet, jelikož podzimní zápas doma utržili debakl 1:6. Nakonec po více než jednostranné převaze svítilo opět na světelné tabuli skóre 1:6, ovšem tentokrát pro Chlumec který i díky čtyřem gólům Honzy Labíka vyrovnal i účet se vším všudy a zcela po zásluze si odváží tři body domů. Ještě v prvním poločase jdu navštívit kiosek s občerstvením. Klobása bohužel dnes jen ohříváná v hrnci. Chuťově to nebylo prostě ono co bychom na fotbalových hřištích chtěli vidět a tak jediné plus vidím v tom že v chladném podvečeru zahřála. K tomu dva plátky chleba a horčice a ubrousek.
Datum: 16.3.2019
Cena: 42Kč
Hodnocení: 3,5/10 
Autor: Fotbalový cestovatel

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou - FC Náměšť nad Oslavou
Vydávám se na celodenní výlet na Vysočinu za fotbalem do údolí pod hrad Ledeč kde je muzeum J.Foglara. V areálu stadionu a jeho okolí je vše co jen zkrášluje požitek z fotbalu..hrad,kostel,vlaky,řeka,obrovská tribuna s názvem klubu. Utkání je velmi vyhrocené,jde o první místo v tabulce a o fauly,karty a nadávky diváků není nouze. Domácí nakonec vyhrávají z 92' min. 2:1 O poločase si dávám klobásku,je připravená na elektrickém grilu,chuť šunková,velmi šťavnatá a velikostně tak akorát na podráždění žaludku. K ní na tácek dostávám pouze obyčejnou hořčici a měkký čerstvý chléb kterého si můžu vzít kolik chci. K zapití točí Kácovské pivo Hubertus a je snad lepší jak ta klobása.
Datum: 7.4.2019
Cena: 40Kč
Hodnocení: 7/10
Autor: Bobík (ULTRA WEEK)

SK Verneřice - TJ Heřmanov
Při sobotním výletu po Děčínsku plánujeme i fotbal a tak po rozhledně v Merbolticích naše kroky vedou do Verneřic, kde se hraje děčínský okresní přebor. Areál je nemastný, neslaný, bez tribunky, ale občerstvení v areálu je. Volím klobásu a pivo a jdu zaplnit své hladové bříško po zdolání rozhledny. Klobása nijak neoslovila a byla dost mastná, pivo ale vše zachránilo :) 
Datum: 6.10.2018
Cena: 40Kč
Hodnocení: 3/10
Autor: Camilla (Víkendový Stánkař)

Děkujeme za pozornost při čtení článku a snad i Vám se sbíhaly sliny a pokud byste příště měli zájem přidat i svou klobásku z Vašich výletů, tak fotku s popiskem můžete zasílat na email klobasovypolocas@seznam.cz a my se v příštím díle rádi podělíme i o Váš úlovek.

 

 

Autor: lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace